Чергові "100 питань дорослому" пролунали!

21 лютого 2019 року відбулась чергова зустріч активної учнівської молоді (в рамках проекту ЦВПВ «100 питань дорослому») з представником спортивного Пантеону м. Світловодська – Володимиром Лисаком.

В здоровому тілі – здоровий дух! З цього розпочав зустріч «100 питань дорослому» директор ЦВПВ Сіромаха Анатолій Олександрович. Ми нащадки наших славних пращурів - запорізьких козаків, у яких в честі були військово-спортивні змагання та бойовий танок Гопак.

Володимир Олексійович з 2013 року очолює міський спортивний комплекс ім. Анатолія Тузовського , про діяльність якого він багато розповів.

Лисак В.О. навчався в ЗОШ №10 м. Світловодськ, потім на факультеті фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету. Головною пристрастю В. Лисака є обраний ним з самого дитинства баскетбол, про що свідчать його досягнення: кандидат в майстри спорту, призер чемпіонату України серед команд ветеранів.

Він розповів слухачам, учням, які ознаки властиві спортсменам-баскетболістам: зріст, фізична підготовка, здоровий спосіб життя, відсутність шкідливих звичок, режим дня, здорове харчування, щоденні тренування.

Але Володимир Олексійович акцентував, що ці якості потрібні і кожному сучасному громадянину.

Володимир Лисак, як досвідчений педагог, дуже добре тримав аудиторію, спрямовуючи дітей на цікаві запитання. На питання «Яку країну Ви обрали б для життя?» він відповів: «Як спортсмен-баскетболіст – Литву(тому що в цій країні приділяється велика увага до баскетболу). Як громадянин України, я пишаюсь своєю країною».

У вільний час Володимир Олексійович захоплюється рок-музикою.

Традиційно гість отримав диплом , фото на згадку про шоу-зустріч та сувеніри, виготовлені вихованцями ЦВПВ: підкова на щастя та брелок . А ввечері він вже готується до поїздки до м. Миколаїв, куди везе дитячу збірну на змагання з баскетболу.

/Files/images/100_pitan_lisak_v_/IMG_2252.jpg

/Files/images/100_pitan_lisak_v_/IMG_2281.jpg

/Files/images/100_pitan_lisak_v_/IMG_2259.jpg

/Files/images/100_pitan_lisak_v_/IMG_2285.jpg

/Files/images/100_pitan_lisak_v_/IMG_2290.jpg

Адміністрація ЦВПВ

Кiлькiсть переглядiв: 421

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.